Λαμία Κέντρο Λαμίας, Κατάστημα προς Ενοικίαση 390 τ.μ., 2.000€
κωδ. Α-6071

u_photos/T-1499029600.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-6071
Περιοχή
Λαμία
Υπο-περιοχή
Κέντρο Λαμίας
Τύπος ακινήτου
Κατάστημα
Σκοπός
προς Ενοικίαση
Εμβαδόν
390 τ.μ.
Τιμή
2.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2010
Δωμάτια
υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

Κέντρο Λαμίας, Κατάστημα προς Ενοικίαση 390 τ.μ., 2.000€

Είναι από λίγα υπέρ πολυτελέστατα καταστήματα που βρίσκεται στο κέντρο της Λάμιας και επί της οδού Υψηλάντους στην περιοχή θέατρο . Οι χώροι του υπέροχη και μοντέρνοι σε διαφορετικό στυλ από τα αλλά καταστήματα , έχει την δυνατότητα να διαχωριστεί σε δυο καταστήματα με διαφορική χρήσει το κάθε ένα απ αυτά . Έχει στην διαθέσει του δυο θέσεις parking στεγασμένες .
Το μεσιτικό γραφείο Real Estate’s – Properties Aki Oikonomou διαθέτει το μεγαλύτερο πελατολόγιο της Λαμίας και είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων, τόσο στον κλάδο των αγοροπωλησιών , όσο και στον κλάδο των ενοικιάσεων.
Έχουμε στη διάθεση μας ένα φάσμα ακίνητων από γκαρσονιέρες, διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, οικόπεδα και αγροτεμάχια που πληρούν όλα τα κριτήρια των πελατών, τόσο στην περιοχή της Λαμίας αλλά και ευρύτερα στο Νομό Φθιώτιδας.
Είμαστε στο πλευρό των πελατών μας καθ’ όλη τη συνεργασία μαζί τους, με συνέπεια, αξιοπρέπεια, επαγγελματισμό και σεβασμό, αφού μας ακολουθεί μια εμπειρία χρόνων στον τομέα της αξιολόγησης και προώθησης ακίνητων. Δίπλα μας έχουμε επαγγελματίες συμβολαιογράφους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τοπογράφους, δικηγόρους που μπορείτε να συμβουλεύεστε οποιαδήποτε στιγμή. Το γραφείο μας βρίσκεται Ανδρούτσου 45 πίσω από την Μητρόπολη έχει την διάθεση να σας εξυπηρετήσει έτσι ώστε να γνωρίσετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει και να σας βοηθήσει να το νοικιάσετε. Επίσης μπορείτε να δείτε όλα τα ακίνητα μας στη σελίδας μας : http://www.realestatepromotion.gr/
Ή επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα : 22310 43924 – 6945 54 17 19

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη υπογείου ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ Ενεργειακή κλάση: Υπό Έκδοση

Χάρτης ακινήτου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.