Λαμία Άμπλιανη, Συγκρότημα προς Πώληση 875 τ.μ., 580.000€
κωδ. Α-6083

u_photos/A--742210705.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-6083
Περιοχή
Λαμία
Υπο-περιοχή
Άμπλιανη
Τύπος ακινήτου
Συγκρότημα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
875 τ.μ.
Τιμή
580.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1994
Δωμάτια
999 υ/δ
Μπάνιο
999
Wc
999
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

Άμπλιανη, Συγκρότημα προς Πώληση 875 τ.μ., 580.000€

ΣΕ ΈΝΑ ΑΠΌ ΤΑ ΔΥΟ ΚΤΙΡΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΌ ΜΠΡΟΣΤΑ ΈΝΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ . ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ 5646.7τμ στην περιοχη που βρισκεται ο γαλαξιας , με μεγαλη προσοψη και δικαιωματα προβολης από τη συρροη της παλιας εθνικης οδου Λαμιας Αθηνων. Το δε οικοπεδο περιεχει μεσα και γυρω στις 40 ελιες κι εχει περιπου 35 με 40 θεσεις παρκινγκ. Αυτό το κατάστημα , διαθέτη όλους τους χώρους , εξυπηρέτηση , των αναγκών , κάθε επαγγελματία , το φωτογραφικό μας υλικό είναι , τόσο κατατοπιστικό , ώστε να σας δώσει μια ( πρώτη ) εικόνα στο μυαλό σας , εάν είναι του γούστου σας . << Και τι μια εικόνα λένε : είναι χίλιες λέξης >> , δεν είναι αρκετή να βγάλετε σωστά συμπεράσματα , πρέπει για να το επισπευτείτε , ώστε να πάρετε μια φυσική εικόνα αυτού που θα σας κάλυψη της ανάγκες σας .
Όμιλος Επιχειρήσεων Οικονομου , διαθέτει το μεγαλύτερο πελατολόγιο της Λαμίας και είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων, τόσο στον κλάδο των αγοροπωλησιών , όσο και στον κλάδο των ενοικιάσεων Μεγάλης & Μικρής Διάρκειας. Ο Όμιλος δραστηριοποιείτε ακόμα σε άλλες τέσσερις δραστηριότητες , όπως διαφήμιση επιχειρήσεων , αγγελίες παντός τύπου , κατασκευή Ιστοσελίδων και προγράμματα ΕΣΠΑ , και με την παροχή ρεύματος και αεριού με τον μεγαλύτερη Εταιρεία ΖΕΝΙΘ και την διάθεση όλων των προγραμμάτων αφαλιών .
Έχουμε στη διάθεση μας ένα φάσμα ακίνητων από γκαρσονιέρες, διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, οικόπεδα και αγροτεμάχια που πληρούν όλα τα κριτήρια των πελατών, τόσο στην περιοχή της Λαμίας αλλά και ευρύτερα στο Νομό Φθιώτιδας.
Είμαστε στο πλευρό των πελατών μας καθ’ όλη τη συνεργασία μαζί τους, με συνέπεια, αξιοπρέπεια, επαγγελματισμό και σεβασμό, αφού μας ακόλουθη μια εμπειρία χρονών στον τομέα της αξιολόγησης και προώθησης ακίνητων. Διπλά μας έχουμε επαγγελματίες συμβολαιογράφους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τοπογράφους, δικηγόρους που μπορείτε να συμβουλεύεστε οποιαδήποτε στιγμή.
Το γραφείο μας βρίσκεται Ανδρούτσου 45 ( πίσω από την Μητρόπολη )την διάθεση να σας εξυπηρετήσει έτσι ώστε να γνωρίσετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει .
Επίσης μπορείτε να δείτε όλα τα ακίνητα μας στη σελίδας μας : http://www.realestatepromotion.gr/
http://www.airhomes.gr/
http://www.aggeliesdiafimiseis.gr

Για μπορεσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας , είναι στα τηλέφωνα : 22310 43924 – 694554 1719
& στο email : info@realestatepromotion.gr

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Γωνιακό Διαμπερές Κουφώματα Επενδυτικό Διεύθυνση Διαμπερές Δομημένη καλωδίωση Εμβαδό οικοπέδου Αυλή Τ.Κ. Γωνιακό Βαμμένο ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ aggelieslamias.gr airhomes.gr Εσωτερική σκάλα Διπλά τζάμια Αποθήκη Parking: 40 ΘΕΣΕΙΣ Κατάσταση: Άριστη Πρόσβαση: Άσφαλτος Ζώνη: Εμπορική Κλίση: Επίπεδο ΘΕΣΗ ΣΤΑΥΘΜΕΥΣΗΣ: ΝΑΙ Φωτεινό: Ναι Ενεργειακή κλάση: Υπό Έκδοση

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.