Λαμία Δημοσιουπαλληληκά, Οικόπεδο προς Πώληση 435 τ.μ., 63.000€
κωδ. Α-5358

u_photos/A-1068946320.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-5358
Περιοχή
Λαμία
Υπο-περιοχή
Δημοσιουπαλληληκά
Τύπος ακινήτου
Οικόπεδο
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
435 τ.μ.
Τιμή
63.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
-
Δωμάτια
υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0,8
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
29,8 μ.
Πρόσοψη
14,6 μ.

Περιγραφή

Δημοσιουπαλληληκά, Οικόπεδο προς Πώληση 435 τ.μ., 63.000€

Οικόπεδο στην περιοχή του ΑΟΣΔΥ (Συνοικισμός Δημοσίων Υπαλλήλων) στην πόλη της Λαμίας. Το οικόπεδο είναι 435, 10 τμ, έχει πρόσοψη 14, 60 μέτρα και βάθος 29, 80μέτρα. Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο με συντελεστή δόμηση 0, 8. Βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο καθώς βρίσκεται ψηλά, κοντά στην πλατεία και έχει απεριόριστη θέα!
Το μεσιτικό γραφείο Real Estate’s – Properties Aki Oikonomou διαθέτει το μεγαλύτερο πελατολόγιο της Λαμίας και είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων, τόσο στον κλάδο των αγοροπωλησιών , όσο και στον κλάδο των ενοικιάσεων.
Έχουμε στη διάθεση μας ένα φάσμα ακίνητων από γκαρσονιέρες, διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, οικόπεδα και αγροτεμάχια που πληρούν όλα τα κριτήρια των πελατών, τόσο στην περιοχή της Λαμίας αλλά και ευρύτερα στο Νομό Φθιώτιδας.
Είμαστε στο πλευρό των πελατών μας καθ’ όλη τη συνεργασία μαζί τους, με συνέπεια, αξιοπρέπεια, επαγγελματισμό και σεβασμό, αφού μας ακόλουθη μια εμπειρία χρονών στον τομέα της αξιολόγησης και προώθησης ακίνητων. Διπλά μας έχουμε επαγγελματίες συμβολαιογράφους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τοπογράφους, δικηγόρους που μπορείτε να συμβουλεύεστε οποιαδήποτε στιγμή.
Το γραφείο μας βρίσκεται Ανδρούτσου 45 ( πίσω από την Μητρόπολη )την διάθεση να σας εξυπηρετήσει έτσι ώστε να γνωρίσετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει και να σας βοηθήσει να το νοικιάσετε. Επίσης μπορείτε να δείτε όλα τα ακίνητα μας στη σελίδας μας : http://www.realestatepromotion.gr/
Ή επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα : 22310 43924 – 6945 54 17 19

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Άρτιο Οικοδομήσιμο Μήκος πρόσοψης Κατάλληλο για αγροτική χρήση VirtualTour Youtube aggelieslamias.gr Καλωδιακή Τηλεόραση Εμβαδό οικοπέδου Διεύθυνση airhomes.gr Ρεύμα Κατάλληλο για επαγγλεματική χρήση Ενεργειακή κλάση: Υπό Έκδοση

Χάρτης ακινήτου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.