Φθιώτιδα Υπάτη, Μονοκατοικία προς Πώληση 194 τ.μ., 350.000€
κωδ. Α-6533

u_photos/A--829690661.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-6533
Περιοχή
Φθιώτιδα
Υπο-περιοχή
Υπάτη
Τύπος ακινήτου
Μονοκατοικία
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
194 τ.μ.
Τιμή
350.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2009
Δωμάτια
3 υ/δ
Μπάνιο
2
Wc
1
Θέρμανση
Καλοριφέρ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

Υπάτη, Μονοκατοικία προς Πώληση 194 τ.μ., 350.000€

Πώληση κατοικίας
Η κατοικία είναι διώροφη εμβαδού 194 τετραγωνικών μέτρων με υπόγειο. Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε το έτος 2009. Ευρίσκεται πλησίον των ιαματικών Λουτρών Υπάτης, στους πρόποδες τους όρους Οίτη, σε περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους και άριστου κλίματος.
Η οικοδομή έχει στιβαρή κατασκευή με ιδιαίτερη εξωτερική και εσωτερική αρχιτεκτονική, με ξεχωριστή λειτουργική διαρρύθμιση και άριστη ποιότητα υλικών.
Είναι κτισμένη επί οικοπέδου 4000 τετραγωνικών μέτρων εφαπτόμενη της Νομαρχιακής οδού Λουτρών Ύπατης και Αργυροχωρίου.
Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα λειτουργική με πλήρη ηλεκτρικό εξοπλισμό με τραπεζαρία στον ίδιο χώρο. Σε συνεχεία αυτού του χώρου υπάρχει καθιστικό με τζάκι που μπορεί να το απομονώσει από το υπόλοιπο σπίτι με διαχωριστικό από ξύλο και γυαλί αμμοβολής. Όλα τα ξύλινα τμήματα, πόρτα εισόδου κουζίνας, σκάλες και διαχωριστικό είναι καστανιά του Αγίου Όρους.
Το επόμενη τμήμα του ισόγειου αποτελείται από μεγάλο πολυχώρο στον οποίο υπάρχει μεγάλο τζάκι με καθιστικό, γραφείο με βιβλιοθήκη, μπάνιο και εσωτερικό μπαλκόνι του πάνω ορόφου, καθώς και η κυρία είσοδος του σπιτιού.
Ο πρώτος όροφος έχεις τρεις κρεβατοκάμαρες, γκαρνταρόμπα και ιδιαίτερα μεγάλο μπάνιο. Τα δάπεδα των δωματίων είναι ξύλο, καθώς και οι εσωτερικές πόρτες, ντουλάπες και ντουλάπια βαριάς κατασκευής.
Είναι ιδιαίτερα υγιεινό και ευχάριστο σπίτι με ψηλά ταβάνια με ξύλο, φωτεινό και λειτουργικό. Οι σκάλες του ορόφου, τα μπάνια και τα τζάκια είναι από μάρμαρο και γρανίτες.
Το υπόγειο είναι ευρύχωρο, κατοικήσιμο και λειτουργικό. Συνδέεται με το υπόλοιπο σπίτι με ασανσέρ και έχει διαμορφωμένους χώρους, γκαρνταρόμπα, μεγάλες ντουλάπες, μπάνιο και αποθήκη. Έχει έξοδο με γκαραζόπορτα σε ράμπα στεγασμένη με διαμορφωμένους πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.
Επίσης υπάρχει στεγασμένος ξυλόφουρνος και ψησταριά φτιαγμένα στο χώρο του ισόγειου κ.α.
Το σπίτι έχει μεγάλα λειτουργικά μπαλκόνια και βεράντες.
Υπάρχει σημαντικό πλήρης σύστημα συναγερμού, φωτισμού όλου του περιβάλλοντα χώρου, πόρτες ασφάλειας, εξωτερικά κουφώματα ενεργειακά και πολλοί αυτοματισμοί.
Υπάρχουν συστήματα αυτονομίας νερού και υδροδότησης, αυτόνομο σύστημα κλασικής θέρμανσης με καλοριφέρ με πολλά fan-coil, air conditioner σε όλους τους χώρους, ηλιακός θερμοσίφωνας, αντικεραυνική προστασία και πολλοί αυτοματισμοί προστασίας χώρου.
Ο κήπος είναι λειτουργικός με στιβαρή μάντρα και υψηλή περίφραξη, δυο ηλεκτρικές γκαραζόπορτες, χώρο προστατευμένης στάθμευσης αυτοκίνητου, λειτουργικούς διάδρομους για πεζούς και οχήματα. Υπάρχουν καλλωπιστικοί θάμνοι και επιλεγμένα δέντρα, καθώς και όλα τα οπωροφόρα δέντρα που ευδοκιμούν στην περιοχή, όλα αρδεύονται με αυτόματο σύστημα πολλαπλών επίλογων άρδευσης.
Η κατοικία έχει αυτόνομο σύστημα αποχέτευσης με διακριτική ευχέρεια να συνδεθεί με τον βιολογικό καθαρισμό της περιοχής.
Επίσης διαθέτει και πλήρης μηχανολογική υποστήριξη για συντήρηση και καλλιέργεια του περιβάλλοντος χώρου και εξοπλισμός.
Εκτός του οικόπεδου υπάρχει Ναός καλαίσθητης κατασκευής.
Η κατοικία πωλείτε με και χωρίς την ήδη υπάρχουσα επίπλωση, φωτιστικά, χαλιά, πινάκες ζωγραφικής και συλλεκτικά αντικείμενα.
Όλα τα ανωτέρω είδη είναι καλαίσθητα και ιδιαίτερα καλής ποιότητας.
Το μεσιτικό γραφείο Real Estate’s – Properties Aki Oikonomou διαθέτει το μεγαλύτερο πελατολόγιο της Λαμίας και είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων, τόσο στον κλάδο των αγοροπωλησιών , όσο και στον κλάδο των ενοικιάσεων.
Έχουμε στη διάθεση μας ένα φάσμα ακίνητων από γκαρσονιέρες, διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, οικόπεδα και αγροτεμάχια που πληρούν όλα τα κριτήρια των πελατών, τόσο στην περιοχή της Λαμίας αλλά και ευρύτερα στο Νομό Φθιώτιδας.
Είμαστε στο πλευρό των πελατών μας καθ’ όλη τη συνεργασία μαζί τους, με συνέπεια, αξιοπρέπεια, επαγγελματισμό και σεβασμό, αφού μας ακολουθεί μια εμπειρία χρόνων στον τομέα της αξιολόγησης και προώθησης ακίνητων. Δίπλα μας έχουμε επαγγελματίες συμβολαιογράφους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τοπογράφους, δικηγόρους που μπορείτε να συμβουλεύεστε οποιαδήποτε στιγμή. Το γραφείο μας βρίσκεται Ανδρούτσου 45 πίσω από την Μητρόπολη έχει την διάθεση να σας εξυπηρετήσει έτσι ώστε να γνωρίσετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει και να σας βοηθήσει να το νοικιάσετε. Επίσης μπορείτε να δείτε όλα τα ακίνητα μας στη σελίδας μας : http://www.realestatepromotion.gr/
Ή επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα : 22310 43924 – 6945 54 17 19

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Πάρκινγκ Αποθήκη υπογείου Τζάκι Γωνιακό Διαμπερές Βαμμένο Σοφίτα Θέα Πρόσοψης Μποιλερ ΕΞΟΧΙΚΟ Φωτεινό Ηλιακός Θερμοσίφωνας Γωνιακό Αυλή Ασανσέρ Διαμπερές Συναγερμός Parking Εντοιχισμένες ντουλάπες Εμφάνιση Διεύθυνσης Σίτες Κλιματισμός Πορτα ασφαλείας Νεόδμητο Κήπος Βεράντα Τζάκι ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΘΕΣΗ ΣΤΑΥΘΜΕΥΣΗΣ Εσωτερική σκάλα Διπλά τζάμια Τ.Κ.: 35100 Ενεργειακή κλάση: Α Κουφώματα: Αλουμινίου Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός Πρόσβαση: Άσφαλτος Διεύθυνση: ΛΑΜΙΑ Ζώνη: Οικοστική ζώνη Μεσο θέρμανσης: Πετρέλαιο Πάτωμα: Πλακάκι - Παρκέ

Χάρτης ακινήτου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.