Λαμία Άμπλιανη, Διαμέρισμα προς Πώληση 70 τ.μ., 88.000€
κωδ. Α-6530

u_photos/A--1257765645.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-6530
Περιοχή
Λαμία
Υπο-περιοχή
Άμπλιανη
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
70 τ.μ.
Τιμή
88.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
4ος όροφος
Έτος κατασκ.
2012
Δωμάτια
2 υ/δ
Μπάνιο
1
Wc
Θέρμανση
Καλοριφέρ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

Άμπλιανη, Διαμέρισμα προς Πώληση 70 τ.μ., 88.000€

Νεόδμητο διαμέρισμα στην περιοχή της Άμπλιανης, 70τμ, τετάρτου ορόφου με παρκινγκ και αποθήκη υπόγειου. Διαθέτει δυο υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο σαλόνι – κουζίνα, λουτρό με μπανιερά και παράθυρο και μπαλκόνι με θέα. Είναι ιδανικό για μια οικογένεια που θέλει να κατοικήσει σε ένα όμορφο σπίτι με άνεση. Με την αγορά του διαμερίσματος θα γίνουν όλες οι εργασίες και θα παραδοθεί έτοιμο να κατοικηθεί από τους νέους ιδιοκτήτες. Τέλος το διαμέρισμα έχει αυτονομία στη θέρμανση, παράθυρα αλουμινίου και βρίσκεται κοντά σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης.
Το μεσιτικό γραφείο Real Estate’s – Properties Aki Oikonomou διαθέτει το μεγαλύτερο πελατολόγιο της Λαμίας και είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων, τόσο στον κλάδο των αγοροπωλησιών , όσο και στον κλάδο των ενοικιάσεων.
Έχουμε στη διάθεση μας ένα φάσμα ακίνητων από γκαρσονιέρες, διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, οικόπεδα και αγροτεμάχια που πληρούν όλα τα κριτήρια των πελατών, τόσο στην περιοχή της Λαμίας αλλά και ευρύτερα στο Νομό Φθιώτιδας.
Είμαστε στο πλευρό των πελατών μας καθ’ όλη τη συνεργασία μαζί τους, με συνέπεια, αξιοπρέπεια, επαγγελματισμό και σεβασμό, αφού μας ακολουθεί μια εμπειρία χρόνων στον τομέα της αξιολόγησης και προώθησης ακίνητων. Δίπλα μας έχουμε επαγγελματίες συμβολαιογράφους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τοπογράφους, δικηγόρους που μπορείτε να συμβουλεύεστε οποιαδήποτε στιγμή. Το γραφείο μας βρίσκεται Ανδρούτσου 45 πίσω από την Μητρόπολη έχει την διάθεση να σας εξυπηρετήσει έτσι ώστε να γνωρίσετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει και να σας βοηθήσει να το νοικιάσετε. Επίσης μπορείτε να δείτε όλα τα ακίνητα μας στη σελίδας μας : http://www.realestatepromotion.gr/
Ή επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα : 22310 43924 – 6945 54 17 19

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Πάρκινγκ Αποθήκη υπογείου Γωνιακό Διαμπερές airhomes.gr aggelieslamias.gr Συνολο ορόφων: 5 Ενεργειακή κλάση: Α Κουφώματα: Αλουμινίου Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός Θέα: Απεριόριστη Πρόσβαση: Άσφαλτος Γωνιακό: Ναι Parking: Ναι Ασανσέρ: Ναι Βαμμένο: Ναι Διαμπερές: Ναι Φωτεινό: Ναι ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ: ΝΑΙ Διπλά τζάμια: Ναι Βεράντα: Ναι Σίτες: Ναι Αποθήκη: Ναι Νεόδμητο: Ναι Κατάσταση: Νεόδμητο Ζώνη: Οικοστική ζώνη Μεσο θέρμανσης: Πετρέλαιο Πάτωμα: Πλακάκι

Χάρτης ακινήτου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.