Λαμία Ταράτσα, Επιχείρηση προς Ενοικίαση 200 τ.μ., 1.500€
κωδ. Α-4879

u_photos/A-2116475095.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-4879
Περιοχή
Λαμία
Υπο-περιοχή
Ταράτσα
Τύπος ακινήτου
Επιχείρηση
Σκοπός
προς Ενοικίαση
Εμβαδόν
200 τ.μ.
Τιμή
1.500€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1988
Δωμάτια
999 υ/δ
Μπάνιο
999
Wc
999
Θέρμανση
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

Ταράτσα, Επιχείρηση προς Ενοικίαση 200 τ.μ., 1.500€

Η επιχείρηση βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο της πόλης, συγκεκριμένα δίπλα από το Γενικό Νοσοκομείο της Λαμίας και είναι έτοιμο να υποδεχθέι έναν επαγγελματία να επενδύσει σε αυτό.Το σημείο είναι πέρασμα από & προς την Λαμια και έχει ήδη πελατεία από το νοσοκομείο. Είναι μεγάλος, άνετος, λειτουργικός χώρος και μπορεί να διαμορφωθέι αναλόγως. Δουλέυει ως καφετέρεια- ψησταριά και ενοικιάζεται με τον εξοπλισμό η και χωρίς. Στην δεύτερη περίπτωση η τιμή θα μειωθεί. Επίσης υπάρχει υποδομή για αερολέβητα. Είναι πολύ καλη ευκαιρία με επενδυτικές προδιαγραφές.
Το μεσιτικό γραφείο Real Estate’s – Properties Aki Oikonomou διαθέτει το μεγαλύτερο πελατολόγιο της Λαμίας και είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων, τόσο στον κλάδο των αγοροπωλησιών , όσο και στον κλάδο των ενοικιάσεων.
Έχουμε στη διάθεση μας ένα φάσμα ακίνητων από γκαρσονιέρες, διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, οικόπεδα και αγροτεμάχια που πληρούν όλα τα κριτήρια των πελατών, τόσο στην περιοχή της Λαμίας αλλά και ευρύτερα στο Νομό Φθιώτιδας.
Είμαστε στο πλευρό των πελατών μας καθ’ όλη τη συνεργασία μαζί τους, με συνέπεια, αξιοπρέπεια, επαγγελματισμό και σεβασμό, αφού μας ακολουθεί μια εμπειρία χρόνων στον τομέα της αξιολόγησης και προώθησης ακίνητων. Δίπλα μας έχουμε επαγγελματίες συμβολαιογράφους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τοπογράφους, δικηγόρους που μπορείτε να συμβουλεύεστε οποιαδήποτε στιγμή. Το γραφείο μας βρίσκεται Ανδρούτσου 45 πίσω από την Μητρόπολη έχει την διάθεση να σας εξυπηρετήσει έτσι ώστε να γνωρίσετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει και να σας βοηθήσει να το νοικιάσετε. Επίσης μπορείτε να δείτε όλα τα ακίνητα μας στη σελίδας μας : http://www.realestatepromotion.gr/
Ή επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα : 22310 43924 – 6945 54 17 19

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Γωνιακό Διαμπερές Επιπλωμένο Αποθήκη Συναγερμός ΠΑΤΩΜΑ: Παρκέ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.