Λαμία Κέντρο Λαμίας, Κατάστημα προς Ενοικίαση 50 τ.μ., 480€
κωδ. Α-4872

u_photos/A--373977468.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-4872
Περιοχή
Λαμία
Υπο-περιοχή
Κέντρο Λαμίας
Τύπος ακινήτου
Κατάστημα
Σκοπός
προς Ενοικίαση
Εμβαδόν
50 τ.μ.
Τιμή
480€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1980
Δωμάτια
999 υ/δ
Μπάνιο
999
Wc
999
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

Κέντρο Λαμίας, Κατάστημα προς Ενοικίαση 50 τ.μ., 480€

Ενοικιάζεται κατάστημα στο κέντρο της πόλης σε πολυσύχναστο δρόμο . Παρέχονται και έπιπλα παρουσίασης εμπορευμάτων. Διαθέτει μεγάλη βιτρίνα, εσωτερική σκάλα που οδηγεί σε πατάρι 20τ.μ για αποθηκευτικό χώρο, και άλλη μια σκάλα που οδηγεί σε υπόγειο 50 τ.μ. Είναι μεγάλος και λειτουργικός χώρος και μπορεί να στεγάσει κάθε είδους επιχείρηση. Είναι ευκαιρία.
Το μεσιτικό γραφείο Real Estate’s – Properties Aki Oikonomou διαθέτει το μεγαλύτερο πελατολόγιο της Λαμίας και είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων, τόσο στον κλάδο των αγοροπωλησιών , όσο και στον κλάδο των ενοικιάσεων.
Έχουμε στη διάθεση μας ένα φάσμα ακίνητων από γκαρσονιέρες, διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, οικόπεδα και αγροτεμάχια που πληρούν όλα τα κριτήρια των πελατών, τόσο στην περιοχή της Λαμίας αλλά και ευρύτερα στο Νομό Φθιώτιδας.
Είμαστε στο πλευρό των πελατών μας καθ’ όλη τη συνεργασία μαζί τους, με συνέπεια, αξιοπρέπεια, επαγγελματισμό και σεβασμό, αφού μας ακολουθεί μια εμπειρία χρόνων στον τομέα της αξιολόγησης και προώθησης ακίνητων. Δίπλα μας έχουμε επαγγελματίες συμβολαιογράφους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τοπογράφους, δικηγόρους που μπορείτε να συμβουλεύεστε οποιαδήποτε στιγμή. Το γραφείο μας βρίσκεται Ανδρούτσου 45 πίσω από την Μητρόπολη έχει την διάθεση να σας εξυπηρετήσει έτσι ώστε να γνωρίσετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει και να σας βοηθήσει να το νοικιάσετε. Επίσης μπορείτε να δείτε όλα τα ακίνητα μας στη σελίδας μας : http://www.realestatepromotion.gr/
Ή επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα : 22310 43924 – 6945 54 17 19

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Αποθήκη υπογείου Γωνιακό Διαμπερές Εσωτερική σκάλα Αποθήκη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.