Λαμία Λιανοκλάδι, Οικόπεδο προς Πώληση 2.163 τ.μ., 80.000€
κωδ. Α-699

u_photos/A--572153034.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-699
Περιοχή
Λαμία
Υπο-περιοχή
Λιανοκλάδι
Τύπος ακινήτου
Οικόπεδο
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
2.163 τ.μ.
Τιμή
80.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Έτος κατασκ.
-
Δωμάτια
υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

Λιανοκλάδι, Οικόπεδο προς Πώληση 2.163 τ.μ., 80.000€

Οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο με άδεια οικοδομής σε ισχύ μέσα στον οικισμό του χωριού Λιανοκλαδίου. Ο τωρινός ιδιοκτήτης του έχει ρίξει τα μπετό για βάσεις. Έχεις την δυνατότητα να κτίσεις δυο μονοκατοικίες 400τμ η κάθε μια . Έχει θεά μεγάλη προς όλες της πλευρές του . Βρίσκεται στο τέλος του χωριού και επί της εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου . Δεχόμεθα προσφορές προς αξιολόγηση.
Το μεσιτικό γραφείο Real Estate’s – Properties Aki Oikonomou διαθέτει το μεγαλύτερο πελατολόγιο της Λαμίας και είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων, τόσο στον κλάδο των αγοροπωλησιών , όσο και στον κλάδο των ενοικιάσεων.
Έχουμε στη διάθεση μας ένα φάσμα ακίνητων από γκαρσονιέρες, διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, οικόπεδα και αγροτεμάχια που πληρούν όλα τα κριτήρια των πελατών, τόσο στην περιοχή της Λαμίας αλλά και ευρύτερα στο Νομό Φθιώτιδας.
Είμαστε στο πλευρό των πελατών μας καθ’ όλη τη συνεργασία μαζί τους, με συνέπεια, αξιοπρέπεια, επαγγελματισμό και σεβασμό, αφού μας ακόλουθη μια εμπειρία χρονών στον τομέα της αξιολόγησης και προώθησης ακίνητων. Διπλά μας έχουμε επαγγελματίες συμβολαιογράφους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τοπογράφους, δικηγόρους που μπορείτε να συμβουλεύεστε οποιαδήποτε στιγμή.
Το γραφείο μας βρίσκεται Ανδρούτσου 45 ( πίσω από την Μητρόπολη )την διάθεση να σας εξυπηρετήσει έτσι ώστε να γνωρίσετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει και να σας βοηθήσει να το νοικιάσετε. Επίσης μπορείτε να δείτε όλα τα ακίνητα μας στη σελίδας μας : http://www.realestatepromotion.gr/
Ή επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα : 22310 43924 – 6945 54 17 19

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Γωνιακό Διαμπερές Άρτιο Οικοδομήσιμο

Χάρτης ακινήτου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.