Λαμία Λιανοκλάδι Σταθμός, Οικόπεδο προς Πώληση 819 τ.μ., 75.000€
κωδ. Α-4630

u_photos/A-509575245.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-4630
Περιοχή
Λαμία
Υπο-περιοχή
Λιανοκλάδι Σταθμός
Τύπος ακινήτου
Οικόπεδο
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
819 τ.μ.
Τιμή
75.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Έτος κατασκ.
-
Δωμάτια
υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
1,2
Συντ. κάλυψης
60
Βάθος
40 μ.
Πρόσοψη
22 μ.

Περιγραφή

Λιανοκλάδι Σταθμός, Οικόπεδο προς Πώληση 819 τ.μ., 75.000€

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 819 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ.ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΟ, ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΚΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ο.ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΡΠ/ΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΣΙΔ.ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.Έχουμε στη διάθεση μας ένα φάσμα ακίνητων από γκαρσονιέρες, διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, οικόπεδα και αγροτεμάχια που πληρούν όλα τα κριτήρια των πελατών, τόσο στην περιοχή της Λαμίας αλλά και ευρύτερα στο Νομό Φθιώτιδας.
Είμαστε στο πλευρό των πελατών μας καθ’ όλη τη συνεργασία μαζί τους, με συνέπεια, αξιοπρέπεια, επαγγελματισμό και σεβασμό, αφού μας ακόλουθη μια εμπειρία χρονών στον τομέα της αξιολόγησης και προώθησης ακίνητων. Διπλά μας έχουμε επαγγελματίες συμβολαιογράφους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τοπογράφους, δικηγόρους που μπορείτε να συμβουλεύεστε οποιαδήποτε στιγμή.
Το γραφείο μας βρίσκεται Ανδρούτσου 45 ( πίσω από την Μητρόπολη )την διάθεση να σας εξυπηρετήσει έτσι ώστε να γνωρίσετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει και να σας βοηθήσει να το νοικιάσετε. Επίσης μπορείτε να δείτε όλα τα ακίνητα μας στη σελίδας μας : http://www.realestatepromotion.gr/
Ή επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα : 22310 43924 – 6945 54 17 19

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.