Λαμία Έκθεση, Οικόπεδο προς Πώληση 1.100 τ.μ., 580.000€
κωδ. Α-1691

u_photos/A-1336520000.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-1691
Περιοχή
Λαμία
Υπο-περιοχή
Έκθεση
Τύπος ακινήτου
Οικόπεδο
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
1.100 τ.μ.
Τιμή
580.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Έτος κατασκ.
-
Δωμάτια
υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

Έκθεση, Οικόπεδο προς Πώληση 1.100 τ.μ., 580.000€

Οικόπεδο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές επαγγελματικές δραστηριότητες. Ήδη πολλές επιχειρήσεις εδώ και μια δεκαετία έχουν "εγκαταλείψει" το κέντρο της πόλης, επειδή είναι δυσεύρετο το parking για τα αυτοκίνητα, έχουν μεταφερθεί σε περιοχές με πιο εύκολη πρόσβαση προς την Αθηνά. Έχει πρόσβαση σε άξονες προς Αθηνά, Καρδίτσα – Τρίκαλα - Καλαμπάκα και Κοζάνη. Μπορεί να αξιοποιηθεί σε πολλές μορφές, δηλαδή, οι επιχειρήσεις που πληρώνουν μεγάλα ενοίκια έχουν την δυνατότητα με ισάξιο ποσό με το σημερινό τους ενοίκιο να πληρώνουν τις δόσεις στην τράπεζα και το ακίνητο που θα κτίσουν θα είναι ιδιοκτησία τους. Οι ιδέες είναι πολλές και για πολλές επιχειρήσεις, αρκεί κάποιος να τολμήσει.
Το μεσιτικό γραφείο Real Estate’s – Properties Aki Oikonomou διαθέτει το μεγαλύτερο πελατολόγιο της Λαμίας και είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων, τόσο στον κλάδο των αγοροπωλησιών , όσο και στον κλάδο των ενοικιάσεων.
Έχουμε στη διάθεση μας ένα φάσμα ακίνητων από γκαρσονιέρες, διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, οικόπεδα και αγροτεμάχια που πληρούν όλα τα κριτήρια των πελατών, τόσο στην περιοχή της Λαμίας αλλά και ευρύτερα στο Νομό Φθιώτιδας.
Είμαστε στο πλευρό των πελατών μας καθ’ όλη τη συνεργασία μαζί τους, με συνέπεια, αξιοπρέπεια, επαγγελματισμό και σεβασμό, αφού μας ακόλουθη μια εμπειρία χρονών στον τομέα της αξιολόγησης και προώθησης ακίνητων. Διπλά μας έχουμε επαγγελματίες συμβολαιογράφους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τοπογράφους, δικηγόρους που μπορείτε να συμβουλεύεστε οποιαδήποτε στιγμή.
Το γραφείο μας βρίσκεται Ανδρούτσου 45 ( πίσω από την Μητρόπολη )την διάθεση να σας εξυπηρετήσει έτσι ώστε να γνωρίσετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει και να σας βοηθήσει να το νοικιάσετε. Επίσης μπορείτε να δείτε όλα τα ακίνητα μας στη σελίδας μας : http://www.realestatepromotion.gr/
Ή επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα : 22310 43924 – 6945 54 17 19

Χάρτης ακινήτου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.