Φθιώτιδα Δομοκός, Επιχείρηση προς Πώληση 906 τ.μ., 180.000€
κωδ. Α-3539

u_photos/A--1249514552.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-3539
Περιοχή
Φθιώτιδα
Υπο-περιοχή
Δομοκός
Τύπος ακινήτου
Επιχείρηση
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
906 τ.μ.
Τιμή
180.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
-
Δωμάτια
999 υ/δ
Μπάνιο
999
Wc
999
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

Δομοκός, Επιχείρηση προς Πώληση 906 τ.μ., 180.000€

Στην περιοχή του Δομοκό πωλείται ποιμνιοστάσιο. Βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο και διαθέτει νερό και ρεύμα. Είναι ιδανικό για εκείνους που θέλουν να επενδύσουν τα χρήματα τους σε μια σε μια μονάδα με ζώα. Το κτίριο δίνεται έτοιμο και εκείνος που θα το αγοράσει θα μπορεί από την επομένη κιόλας μέρα να χρησιμοποιήσει ως μια παραγωγική μονάδα ζωικής παράγωγης.
Το μεσιτικό γραφείο Real Estate’s – Properties Aki Oikonomou διαθέτει το μεγαλύτερο πελατολόγιο της Λαμίας και είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων, τόσο στον κλάδο των αγοροπωλησιών , όσο και στον κλάδο των ενοικιάσεων.
Έχουμε στη διάθεση μας ένα φάσμα ακίνητων από γκαρσονιέρες, διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, οικόπεδα και αγροτεμάχια που πληρούν όλα τα κριτήρια των πελατών, τόσο στην περιοχή της Λαμίας αλλά και ευρύτερα στο Νομό Φθιώτιδας.
Είμαστε στο πλευρό των πελατών μας καθ’ όλη τη συνεργασία μαζί τους, με συνέπεια, αξιοπρέπεια, επαγγελματισμό και σεβασμό, αφού μας ακολουθεί μια εμπειρία χρόνων στον τομέα της αξιολόγησης και προώθησης ακίνητων. Δίπλα μας έχουμε επαγγελματίες συμβολαιογράφους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τοπογράφους, δικηγόρους που μπορείτε να συμβουλεύεστε οποιαδήποτε στιγμή. Το γραφείο μας βρίσκεται Ανδρούτσου 45 πίσω από την Μητρόπολη έχει την διάθεση να σας εξυπηρετήσει έτσι ώστε να γνωρίσετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει και να σας βοηθήσει να το νοικιάσετε. Επίσης μπορείτε να δείτε όλα τα ακίνητα μας στη σελίδας μας : http://www.realestatepromotion.gr/
Ή επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα : 22310 43924 – 6945 54 17 19

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.