Λαμία Κέντρο Λαμίας, Διαμέρισμα προς Πώληση 81 τ.μ., 56.000€
κωδ. Α-6415

u_photos/A--376994614.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Α-6415
Περιοχή
Λαμία
Υπο-περιοχή
Κέντρο Λαμίας
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
81 τ.μ.
Τιμή
56.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
4ος όροφος
Έτος κατασκ.
1985
Δωμάτια
2 υ/δ
Μπάνιο
1
Wc
Θέρμανση
Καλοριφέρ
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

Κέντρο Λαμίας, Διαμέρισμα προς Πώληση 81 τ.μ., 56.000€

Μεγάλο διαμέρισμα 81 τετραγωνικών μέτρων, τετάρτου ορόφου, στην καρδιά της Λαμίας με θέα. Βρίσκεται λίγα μόλις βήματα από την Πλατεία Ελευθερίας και είναι ιδανικό για μια οικογένεια αλλά και για εκείνους που θέλουν να επενδύσουν τα χρήματα τους. Ο χώρος υποδοχής είναι μεγάλος και φωτεινός. Η κουζίνα ανεξάρτητη και χωράει τραπέζι. Οι δυο κρεβατοκάμαρες διαθέτουν ντουλάπες και έχουν πρόσβαση στο μπαλκόνι. Το λουτρό διαθέτει μπανιέρα, χώρο για πλυντήριο και παράθυρο για τον αερισμό του χώρου. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από όλα τα είδη Πρώτης ανάγκης. Όλο το διαμέρισμα είναι ντυμένο με παρκέ. Σίγουρα ο καινούριος ιδιοκτήτης μπορεί να ανακαινίσει το διαμέρισμα και να το φτιάξει όπως εκείνος επιθυμεί.
Το μεσιτικό γραφείο Real Estate’s – Properties Aki Oikonomou διαθέτει το μεγαλύτερο πελατολόγιο της Λαμίας και είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων, τόσο στον κλάδο των αγοροπωλησιών , όσο και στον κλάδο των ενοικιάσεων.
Έχουμε στη διάθεση μας ένα φάσμα ακίνητων από γκαρσονιέρες, διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, οικόπεδα και αγροτεμάχια που πληρούν όλα τα κριτήρια των πελατών, τόσο στην περιοχή της Λαμίας αλλά και ευρύτερα στο Νομό Φθιώτιδας.
Είμαστε στο πλευρό των πελατών μας καθ’ όλη τη συνεργασία μαζί τους, με συνέπεια, αξιοπρέπεια, επαγγελματισμό και σεβασμό, αφού μας ακολουθεί μια εμπειρία χρόνων στον τομέα της αξιολόγησης και προώθησης ακίνητων. Δίπλα μας έχουμε επαγγελματίες συμβολαιογράφους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τοπογράφους, δικηγόρους που μπορείτε να συμβουλεύεστε οποιαδήποτε στιγμή. Το γραφείο μας βρίσκεται Ανδρούτσου 45 πίσω από την Μητρόπολη έχει την διάθεση να σας εξυπηρετήσει έτσι ώστε να γνωρίσετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει και να σας βοηθήσει να το νοικιάσετε. Επίσης μπορείτε να δείτε όλα τα ακίνητα μας στη σελίδας μας : http://www.realestatepromotion.gr/
Ή επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα : 22310 43924 – 6945 54 17 19

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Ασανσέρ Διαμπερές Εμφάνιση Διεύθυνσης airhomes.gr Εντοιχισμένες ντουλάπες Δομημένη καλωδίωση Βαμμένο Φωτεινό Βεράντα Εμβαδό μπαλκονιών aggelieslamias.gr Εμβαδό οικοπέδου Μποιλερ Δορυφορική κεραία Youtube Τ.Κ.: 35100 Ενεργειακή κλάση: Α Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός Πρόσβαση: Άσφαλτος Διεύθυνση: ΛΑΜΙΑ Ρεύμα: Μονοφασικό Κουφώματα: Ξύλινα Ζώνη: Οικοστική ζώνη Μεσο θέρμανσης: Πετρέλαιο Πάτωμα: Πλακάκι - Παρκέ

Χάρτης ακινήτου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.