Λαμία Έκθεση, Διαμέρισμα προς Πώληση 1.300 τ.μ., 820.000€
κωδ. Σ-117

u_photos/A-882084047.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Σ-117
Περιοχή
Λαμία
Υπο-περιοχή
Έκθεση
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
1.300 τ.μ.
Τιμή
820.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2007
Δωμάτια
υ/δ
Μπάνιο
Wc
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

Έκθεση, Διαμέρισμα προς Πώληση 1.300 τ.μ., 820.000€

Είναι μια πολυκατοικία καινούργια που διαθέτει 12 διαμερίσματα και δυο καταστήματα και είναι σήμερα ενοικιασμένα όλα και βρίσκεται ανάμεσα στην περιοχή της Έκθεσης και της περιοχής της Άμπλιανης . Η κατασκευή της τελευταίας πενταετίας με μοντέρνα αρχιτεκτονική και μεγάλη λειτουργικότητα , των διαμερισμάτων και καταστημά των της . Βρίσκεται σε μια οδός με μεγάλη καθημερινή κυκλοφορία , αρά καλή επένδυση . Το εισόδημα της είναι διπλάσιο από το εισόδημα που θα είχες από μια τράπεζα στην Ελλάδα . Πωλείτε για λογούς μετακόμισης στο εξωτερικό του ιδιοκτήτης της .
Το μεσιτικό γραφείο Real Estate’s – Properties Aki Oikonomou διαθέτει το μεγαλύτερο πελατολόγιο της Λαμίας και είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων, τόσο στον κλάδο των αγοροπωλησιών , όσο και στον κλάδο των ενοικιάσεων.
Έχουμε στη διάθεση μας ένα φάσμα ακίνητων από γκαρσονιέρες, διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, οικόπεδα και αγροτεμάχια που πληρούν όλα τα κριτήρια των πελατών, τόσο στην περιοχή της Λαμίας αλλά και ευρύτερα στο Νομό Φθιώτιδας.
Είμαστε στο πλευρό των πελατών μας καθ’ όλη τη συνεργασία μαζί τους, με συνέπεια, αξιοπρέπεια, επαγγελματισμό και σεβασμό, αφού μας ακολουθεί μια εμπειρία χρόνων στον τομέα της αξιολόγησης και προώθησης ακίνητων. Δίπλα μας έχουμε επαγγελματίες συμβολαιογράφους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τοπογράφους, δικηγόρους που μπορείτε να συμβουλεύεστε οποιαδήποτε στιγμή.
Το γραφείο μας βρίσκεται Πλατεία Ελευθερίας 12 στον πρώτο όροφο έχει την διάθεση να σας εξυπηρετήσει έτσι ώστε να γνωρίσετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει και να σας βοηθήσει να το νοικιάσετε. Επίσης μπορείτε να δείτε όλα τα ακίνητα μας στη σελίδας μας : http://www.realestatepromotion.gr/
Ή επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα : 22310 43924 – 6945 54 17 19

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Πάρκινγκ Αποθήκη υπογείου Τζάκι Γωνιακό Διαμπερές

Χάρτης ακινήτου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.