Λαμία Μακροπούλου, Διαμέρισμα προς Πώληση 65 τ.μ., 25.000€
κωδ. Σ-50

u_photos/A--1923105385.jpg

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Σ-50
Περιοχή
Λαμία
Υπο-περιοχή
Μακροπούλου
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
65 τ.μ.
Τιμή
25.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
Όροφος
1ος όροφος
Έτος κατασκ.
1970
Δωμάτια
2 υ/δ
Μπάνιο
1
Wc
1
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

Μακροπούλου, Διαμέρισμα προς Πώληση 65 τ.μ., 25.000€

Είναι το διαμερισμα σε ένα συγκρότημα 6 κατοικιών , βέβαια έχει το κτίριο τα χρόνια του , αλλά είναι ένα από τα παλαιοτέρα << Αρχοντικά >> της πάλης μας . Έχεις δυο επιλογές να κάνεις : πρώτον να το γκρεμήσεις και να κάνεις κάτι καινούργιο και δεύτερο να το ανακαινίσεις και να το διαθέσεις ένα μέρος για επένδυση και ένα μέρος του για κατοίκηση . Είναι περίπου στο κέντρο της πόλης , δηλαδή 5 λεπτά από τις πλατείες της , αξία μεγάλη αλλά το πουλώ σε τιμή << ευκαιρίας >> .
Το μεσιτικό γραφείο Real Estate’s – Properties Aki Oikonomou διαθέτει το μεγαλύτερο πελατολόγιο της Λαμίας και είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων, τόσο στον κλάδο των αγοροπωλησιών , όσο και στον κλάδο των ενοικιάσεων.
Έχουμε στη διάθεση μας ένα φάσμα ακίνητων από γκαρσονιέρες, διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, οικόπεδα και αγροτεμάχια που πληρούν όλα τα κριτήρια των πελατών, τόσο στην περιοχή της Λαμίας αλλά και ευρύτερα στο Νομό Φθιώτιδας.
Είμαστε στο πλευρό των πελατών μας καθ’ όλη τη συνεργασία μαζί τους, με συνέπεια, αξιοπρέπεια, επαγγελματισμό και σεβασμό, αφού μας ακολουθεί μια εμπειρία χρόνων στον τομέα της αξιολόγησης και προώθησης ακίνητων. Δίπλα μας έχουμε επαγγελματίες συμβολαιογράφους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τοπογράφους, δικηγόρους που μπορείτε να συμβουλεύεστε οποιαδήποτε στιγμή.
Το γραφείο μας βρίσκεται Πλατεία Ελευθερίας 12 στον πρώτο όροφο έχει την διάθεση να σας εξυπηρετήσει έτσι ώστε να γνωρίσετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει και να σας βοηθήσει να το νοικιάσετε. Επίσης μπορείτε να δείτε όλα τα ακίνητα μας στη σελίδας μας : http://www.realestatepromotion.gr/
Ή επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα : 22310 43924 – 6945 54 17 19

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Αποθήκη Αποθήκη υπογείου Τζάκι Γωνιακό Διαμπερές

Χάρτης ακινήτου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.